26 Mayıs 2009 Salı

Gelinlik El Çiçeği , Gelinliklerin Tamamlayıcısı El Buketlerinde Trendler Değişiyor







Gelinliklerin Tamamlayıcısı El Buketlerinde Trendler Değişiyor. Her zaman Kabul Gören Klasik Beyaz El Çiçekleri Rengaraenk Buketlerle Yarışıyor.

Gelinliğiniz ile aynı tonlarda seçeceğiniz çiçekler ile romantik ve klasik bir havaya bürüneceksiniz. sakin, yumuşak ve ağırbaşlı...

Buketiniz ile dikkat etmeniz gereken nokta çiçeklerinizin rengi ne olursa olsun kabarık etekli modeldeki gelinliklerde bol çiçekli buketler, dar etekli gelinliklerde ise daha az çiçekli buketler tercih etmeniz gerekir.

Gelinliğinizle kontrast oluşturacak tonları seçerseniz daha gelinliğinize daha canlı ve hareketli bir hava verebilirsiniz.

Buketinizde yer alan çiçeklerden birini duvağınızda ya da saçınızda kullanmanız da harika sonuç verir....

Tabiki hayalinizdeki çiçek modeli öncelikli ancak unutulmaması gereken başka etkenlerde var, Organizasyonun türü, düğünün yapıldıgı mekan, gelinlik ve damatlık modelleri, buket seçiminde göz önüne alınmalı. Çeşitli renk ve modellerde , canlı mevsime göre çiçeklerden oluşan gelin buketlerini bu noktalara dikkat ederek seçmelisiniz.

Hangi Gelin, Hangi Buketi seçmeli

Uzun boylu gelinler için sarkan gelin buketleri, minyon bir yapınız varsa daha küçük ve toplu el buketleri. Gelin buketinde kullanılan çiçeklerin içinden uygun olanları damatlar smokinlerinede yaka çiçegi olarak kullanabilirler. Böylece mükemmel uyumu saglayabilirsiniz.

0 yorum on "Gelinlik El Çiçeği , Gelinliklerin Tamamlayıcısı El Buketlerinde Trendler Değişiyor"

Yorum Gönder

Blog Listem

İzleyiciler

sayaç

Photography Art Blogs - Blog Catalog Blog Directory Arts Blogs TopOfBlogs
 

one minute Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez

Pasta Tarifleri